Счетоводна кантора Ел Ей Си Консулт ЕООД

Доверете се на опитни счетоводители с дългогодишен опит!

Ние предоставяме счетоводни услуги на малки и средни предприятия, които имат нужда от професионално водене на счетоводството и данъчно консултиране. Нашата цел е да осигурим точни, надеждни и своевременни финансови отчети, които да помогнат на нашите клиенти да вземат важни решения за бизнеса си.

Ние предлагаме широк спектър от счетоводни услуги, включително:

  • Водене на основното и аналитичното счетоводство

  • Съставяне на месечни, квартални и годишни финансови отчети

  • Съставяне на годишни данъчни декларации

  • Данъчно консултиране

  • Регистрация на фирми и смяна на адреси

  • Подготовка на сметки за плащане на данъци и осигуровки

  • Изготвяне на финансови анализи и бюджети

Ние работим с индивидуален подход към всеки наш клиент, за да гарантираме, че получават персонализирани решения, отговарящи на техните специфични нужди и изисквания. Нашите счетоводни експерти имат голям опит и знания в областта на счетоводството и данъчното законодателство и са готови да помогнат на клиентите си да постигнат успех в своя бизнес.

schetovodstvo

За нас

Ел Ей Си Консулт ЕООД е счетоводна фирма, която предлага счетоводни и данъчни услуги на малки и средни предприятия в България. Ние имаме дългогодишен опит в областта на счетоводството и данъчното консултиране и сме готови да помогнем на нашите клиенти да водят своя бизнес по най-ефективния начин.

Ние сме горди, че успяваме да удовлетворим нуждите на нашите клиенти и да им помагаме да постигнат желаните от тях резултати. Нашата цел е да бъдем надежден партньор за нашите клиенти и да им осигурим най-доброто счетоводно обслужване.

Ние вярваме, че всяко предприятие има свои уникални нужди и затова сме се посветили на индивидуален подход към нашите клиенти. Нашата мисия е да предоставим на нашите клиенти най-качествените счетоводни услуги, които да им помогнат да постигнат успех в своя бизнес.

G-HGK8EBKHTF